Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nefer nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına tenha çıkış kifayetli onaylama edilir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler kucakin de tasa ediliyor kabil.

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, hayır malzemelerden örgülması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en berk bapların binanın örgüsına müsait çelik kadar malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği bileğmeselememiştir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişgüzel sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya Yangın Merdiveni Kapısı özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

→ Yangın merdiveni kapılarının kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve panik pas, yaylı menteşe, duman sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar iyi ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek geriışını getirmektedir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve Yangın Kapısı Fiyatları benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile olağandan önemle Yangın Çıkış Kapısı uyma edilmesi gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, bediiyat baplara en mutabık fiyatlarla mevla yürütmek dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili manzara takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük olur.

Report this wiki page